Ons team

Even voorstellen, wij zijn: Anna, Jade, Jennifer, Emmaly, Melissa en Storm. Samen met Marjoleine, van By May, vormen wij een creatief en vaktechnisch goed team!

Bij Hairstudio Bella Capelli staan wij voor u klaar en voeren met veel plezier ons vak uit. Om onze kennis te blijven vergroten en up to date te blijven van de nieuwste technieken, volgen wij verschillende trainingen. Wij zijn in voor een uitdaging en voorzien u graag van goed advies! Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen bij ons in de salon.

Vanaf het moment dat u onze salon binnenstapt, streven wij ernaar om u een ontspannen en gastvrije ervaring te bieden. U wordt hartelijk ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee, zodat u zich direct thuis voelt. Onze salon is ontworpen met uw comfort in gedachten, van een relaxte sfeer bij de wasbak tot aan de gezellige inrichting.

Voor de jongste bezoekers hebben wij speciale aandacht. Kinderen kunnen zich vermaken met krijten op onze grote krijtmuur en tijdens het knippen genieten van een leuk filmpje. Zo zorgen we ervoor dat ook zij een fijne ervaring hebben in onze salon.

Bij Hairstudio Bella Capelli staat het welzijn van onze klanten voorop. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en u te laten ervaren hoe wij met veel plezier en deskundigheid aan uw wensen kunnen voldoen.