Wij nemen je mee in onze verschillende soorten producten. Elk haar is anders en daarom is goed advies de basis van mooi haar. Wij zijn bekend met alle keune producten en krijgen elk jaar weer theorie om onze klanten goed advies te kunnen geven. Daarom vinden wij het belangrijk een haarproduct bij je salon aan te schaffen. Wij geven graag vrijblijvend advies en helpen je opzoek te gaan naar het juiste product wat bij jou past. De producten van keune hebben enorm veel keuze en er zit voor iedereen wel een passend product bij. De producten van keune zijn allemaal dierproefvrij en ook zijn er bepaalde producten ammonia en parabeenvrij.

Keune Care

Een uitgebreide verzorgingslijn voor haar en hoofdhuid. Alle care producten bevatten een basis van vijf essentiele mineralen. Deze producten kunnen dus onderling met elkaar gemixed en gematched worden. De verzorgingslijn heeft voor ieder haartype een speciale verzorging ontwikkeld namelijk: keratine, color, nutrition, satin oil, curl, sun shield & derma. Met de care producten haal je heerlijke geuren en perfecte verzorging in huis.

keune style

Dit is de styingslijn met alle producten die je nodig hebt om het haar geheel naar wens te stylen. Geef je haar volume met de volume powders of maak het af met onze finishing spray’s. Deze lijn heeft een duidelijke hold en shine. Zo is het goed te onderscheiden waar je naar opzoek bent. Zoek je een stevige gel of een niet te vette wax? Wil je je haar beschermen tegen hitte maar niet dat de krullen in elkaar zakken? Allemaal soorten vragen waar je tegen aan kan lopen tijdens het stylen van het haar. De keune stylingslijn is er voor elk haartype, wij helpen je graag verder om opzoek te gaan naar het perfecte product voor jou.

keune 1922

Deze lijn is er speciaal voor de heren. Een shampoo of wax is gauw gekocht maar deze lijn biedt meer mogelijkheden. Van baardverzorging tot parfum alles is aanwezig. Shampoo & body in 1, makkelijker kan niet. Elk product bevat een heerlijke eigen geur, en voor elk haartype is er een ander product. Er is een uitgebreide verzorging en stylingslijn aanwezig voor haar en baard. Vooral voor de baardverzorging is het soms lastig om het juiste product te vinden. Kun je nu beter een olie gebruiken of toch een serum? Wij staan klaar om je kennis te laten maken met deze uitgebreide lijn en je zo te helpen aan een goed werkend product.

keune bond fushion

Dit is een behandeling die begint in de salon. Vaak kennen we dit probleem wel je haar moet gekleurd worden maar trekken de punten dit nog wel? Of de verzorging van afgelopen tijd is een beetje in het water gevallen en je kijkt naar het haar en denkt komt dit nog wel goed? Met bondfushion kunnen wij het haar herstellen. Deze behandeling is intenser dan maskers en verzorgende shampoo’s, dit is een echte boost. Je kan er voor kiezen om enkel het haar te herstellen tijdens een herstelbehandeling maar ook kan dit product worden toegevoegd aan een kleuring of permanentbehandeling om het haar tijdens dit proces te beschermen. Er is een thuisbehandeling mogelijk nadat je een salonbehandeling gehad hebt. Zo kan het haar zich weer herstellen en opbouwen en word het uiteindelijk weer elastisch, sterk en glanzend.

Lees meer over Keune