Keune Haircosmetics

In onze salon werken wij met de producten van Keune Haircosmetics

Sinds 1922 maakt keune al haarproducten voor professionals. De producten van keune zijn er in verschillende soorten en maten. Ook zijn deze producten geheel dierproefvij en bepaalde producten ook ammonia en parabeenvrij. Met een uitgebreide kleurenkaart en elk jaar weer nieuw toegevoegde kleuringen , zullen wij ons nooit vervelen en kunnen onze klanten altijd met de trend mee. Van grijsdekkend tot fel roze , niets is ons te gek.

Daarnaast kunnen wij het haar altijd optimaal verzorgen met de producten uit de care lijn. Deze verzorgende lijn heeft een basis van 5 essentiele mineralen: zink , koper, silicium, ijzer en magnesium. Zo is er altijd een goede basis voor haar en hoofdhuid en kun je alle producten met elkaar mixen en matchen.

De style lijn bestaat uit stylingsproducten met een hold en shine. Zo is het gemakkelijk opzoek te gaan wat bij jou past. Meer volume of meer glans toevoegen aan het haar? Met deze producten is alles mogelijk.

Speciaal voor de heren bied keune ook de 1922 lijn. Deze producten zijn er van baardverzorging tot parfum en hebben een unieke geur. Ook is er speciaal voor de heren een kleurlijn ontwikkeld. Zo kunnen ook de heren de eerste grijze haren verbloemen maar wel zonder last te hebben van een zichtbare uitgegroeide haarkleur, zo heeft niemand het door.

Kortom voor elke klant kunnen wij dankzij keune en onze eigen kennis iedereen voorzien van mooie en gezonde haarlokken!

Bekijk het assortiment